Sitt med i Göteborgs Stadsteaters referensgrupp för kommande föreställningen Ensam Galning

Göteborgs Stadsteater söker ett tjugotal referenspersoner till föreställningen Ensam galning som just nu befinner sig mitt i sin repetitionsperiod.

Nu bjuder de in Göta studentkårs medlemmar att delta!

Vill du ta med dig en vän går det också bra. Att vara med i en sådan här grupp innebär i detta fall att du får se utvalda scener från föreställningen som skådespelaren vill testa med gruppen. Därefter samtalar man med regissören om det man sett och upplevt. Självklart får du och en vän också möjlighet att se den färdiga föreställningen vid ett senare tillfälle.

Referensgrupp

NÄR: Måndag 18 mars kl. 15.00 – 16.30

VAR: Slakthuset, Slakthusgatan 8 

Anmäl dig och eventuellt en vän med namn snarast till info@stadsteatern.goteborg.se

Först till kvarn gäller. Om många visar intresse till de fåtal platserna så kommer representanter för Stadsteatern att svara med bekräftelse i tur och ordning.

ENSAM GALNING

Ensam galning - en intim scenkonstupplevelse om missanpassade kvinnor och önskan om att förstå, eller klassificera dem.

I april 2018 går den aktivistiska youtubern och videokonstnären Nasim Aghdam in på Youtubes huvudkontor i norra Kalifornien, tar fram ett skjutvapen och öppnar eld. Vem var "the Youtube shooter", vilken var hennes drivkraft och vad var det egentligen som hände den dagen i april förra året? Ensam galning är en allomslutande monolog som undersöker kvinnlig galenskap och autenticitet. En spännande och obekväm fantasi baserad på (post)sanna händelser.

Verket är skapat av dramatikern och regissören Isabel Cruz Liljegren och framförs av skådespelare Caroline Söderström i en byggnad i Slakthusområdet. Publiken kommer att få ta med sig sina stolar och följa med runt i lokalen, till olika scener. Ensam galning är ett samarbete mellan Göteborgs Stadsteater och Stockholms Dramatiska Högskola.

BLI MEDLEM I GÖTA STUDENTKÅR

1. Som medlem visar du för universitetet att det är viktigt att de lyssnar på studenterna, tillsammans är vi starka
2. För din medlemsavgift kan studentkåren fortsätta arbeta för att din utbildning ska hålla hög kvalitet och ha ett gott rykte nu och i framtiden
3. Som medlem kan du enkelt själv engagera dig för att förbättra din utbildning eller utöka ditt sociala liv genom att engagera dig i en studentgrupp eller gå med i någon av alla kårföreningar som finns.

 

Samhällsvetarsektionen
För dig som läser socionomprogrammet, psykologi, europakunskap, journalistik, personalvetarprogrammet, arbetsvetarprogrammet, offentlig förvaltning, globala studier, statsvetenskap, kriminologi eller något annat på Samhällsvetenskapliga fakulteten vid Göteborgs universitet.
Läs mer

 

Utbildningsvetenskapliga sektionen
För dig som läser programmen hälsopromotion, kostekonomi, sports coaching, pedagogik, speciallärare, barn- och ungdomsvetenskap, didaktik, förskollärare, grundlärare, ämneslärare, yrkeslärare, rektor eller något annat på utbildningsvetenskapliga fakulteten.
Läs mer

 

Humanistsektionen
För dig som läser på Humanistiska fakulteten: T.ex. språk, religion, historia, kultur mfl.  Klicka här för att läsa mer!
 
For those who study at the Faculty of Arts: for example language, religion, history, culture etc. Click here for more information!

Naturvetarsektionen
För dig som studerar allt från mineral, komplexa tal, relativitetsteorin, havsnivåhöjningar, DNA-molekylens uppbyggnad och mycket mer.
Läs mer

 

IT Section
If you study at the Information Technology faculty, we are your student union and work tirelessly to ensure that your study time with us will be pleasant, safe and fruitful.
Läs mer

 

Doktorander
För dig som läser forskarutbildning inom humaniora, IT, naturvetenskap, samhällsvetenskap eller utbildningsvetenskap.

 

Bli stödmedlem
Har du slutat studera men vill fortsätta stödja kårens arbete?
Bli stödmedlem!

 

Läs mer om medlemskap