Inspark

Här samlar vi all information du behöver om höstens Inspark - Göta studentkårs välkomstveckor för alla nya studenter på Göteborgs universitet!

Humanistsektionens Inspark

Naturvetarsektionens Inspark

Samhällsvetarsektionens Inspark

IT-sektionens Inspark

Utbildningsvetenskapliga sektionens Inspark

Om Inspark

Inspark anordnas av Göta studentkår vid varje terminsstart. Den är störst på höstterminen då vi välkomnar tusentals nya studenter till de fem fakulteter vi representerar. Vi arrangerar fester, pubar, stadsvandringar, grillkvällar, sittningar, femkamper och mycket mer för att du som är ny på universitetet skall få en så bra start som möjligt och lära känna dina Göta studentkår, dina medstudenter och se vad studentstaden Göteborg har att erbjuda.

Göta studentkår representerar som sagt fem fakulteter på Göteborgs universitet, och varje fakultet har inom studentkårens organisation en egen sektion. På varje sektion finns insparkskoordinatorer som har övergripande ansvar för insparken på just din sektion. Därutöver finns mängder med phaddrar - studenter som är med och arrangerar olika event och som finns till för att hjälpa dig som är ny att hitta rätt. Fråga dem gärna om vad som helst! Du känner igen dem på deras T-shirts (ser olika ut för olika sektioner, läs mer under respektive sektion)

Humanistsektionens Inspark

Naturvetarsektionens Inspark

Samhällsvetarsektionens Inspark

IT-sektionens Inspark

Utbildningsvetenskapliga sektionens Inspark

BLI MEDLEM I GÖTA STUDENTKÅR

Bli medlem snabbt och enkelt via Medlemsportalen >>