Hoppa till huvudinnehåll

SG Miljö

SG Miljö tillhör Göta Studentkårs naturvetarsektion och finns till för alla studenter som läser miljövetenskap, på kandidat- och masternivå, vid Göteborgs universitet. Vår roll som studentgrupp är dels att kommunicera med universitetet och bidra med förslag som utvecklar de miljövetenskapliga programmen, och dels att skapa en bra studiesocial miljö. Det gör vi bland annat genom att arrangera uppskattade evenemang för miljöstudenterna, till exempel grillningar, vandringar, julfika och pluggkvällar.

I rollen som studentrepresenterande förening är det genom oss som studentrepresentanter utses för verksamhet inom institutionen och mötesgrupper i Botanhuset. Det är viktigt att vi får input från studenter för att bedriva verksamheten och därför strävar vi efter att hålla frekventa möten (ca en gång per månad). Om det är något som inte fungerar på en kurs eller om man har andra synpunkter kan man ta upp det på mötena så tar vi vidare det till universitetet. På mötena pratar vi även om vad som är aktuellt för oss studenter, ger tips på kurser, fikar och träffar andra miljövetare. Mötena håller vi i Kroken som ligger i Botanhuset, enklast hittar man information om datum på vår Facebooksida. Alla är välkomna till dessa möten, oavsett om man har något man vill diskutera eller bara är där för fikat!

Då ingen i styrelsen är kvar efter sommaren behöver vi nya miljövetarstudenter som vill vara med och driva SG Miljö. Intresserad? Hör av dig till vår mejl eller kontakta oss via Facebook!

sg miljö med groda