Hoppa till huvudinnehåll

Natsek

  • Välkommen till
    Naturvetarsektionen!

Välkommen till oss!

Naturvetarsektionen representerar alla studenter och doktorander vid den naturvetenskapliga fakulteten. Vi arbetar med utbildningsbevakning,
arbetsmiljö och studiesociala frågor. I praktiken betyder det att vi tillsätter studentrepresentanter på den naturvetenskapliga fakulteten och dess  institutioner. Att studenter har rätt att vara med där frågor som berör dem behandlas är lagstadgat, och därför ser vi till att studenterna görs hörda.
 
STYRELSEN

STYRELSEN

Naturvetarsektionen

Ordförande Adnan Jordamovic

natsek@gota.gu.se
+46704833483

Kontorets besökstider

På grund av rådande omständigheter är kontoret stängt tills vidare! Vi hoppas kunna öppna igen snart!

 
 

Vi finns för dig

Vi tar emot problem och förbättringsförslag från dig som student och driver det gentemot universitetet, oavsett om det handlar om att en tenta blivit orättvist rättad, du tycker att en kurs är dåligt upplagd eller om du vill göra en bra kurs bättre så hjälper vi dig från start till mål!
 

Ha kul på natsek!

Det kan låta allvarligt med utbildningsbevakning, och det är det också. Men vi gör mer än det! Vi och våra föreningar fixar evenemang och andra studiesociala aktiviteter för att berika din studietid och se till att det finns roliga saker att göra även utanför plugget, både i form av evenemang och aktiviteter, och att levnadssituationen skall vara så bra som möjligt för dig som student, dit hör frågor som berör CSN och bostäder.

 

Föreningar

Till vår hjälp har vi sektionsföreningar som arbetar på de olika institutionerna och kopplar samman studenter från samma program och
institutioner. Vi har även sexmästerier som fixar fester för alla fakultetens, och ibland även universitetets, studenter. Är du nyfiken på vilka föreningar vi har? De finns här nedanför, scrolla dit och kika! Saknar du en förening hjälper vi dig att starta upp en, alla är välkomna!
 

Hitta oss!

Du hittar vårat kontor på Geovetarcentrum, precis innanför ingången på Guldhedsgatan 5A, vi är på plats under kontorstid men är ofta i olika möten, släng iväg ett mejl om vi är borta! Har du frågor eller är du nyfiken på mer? Hör av dig!

I fokus

Arrangera Insparken 2022!

Tyckte du att höstens inspark var kul? Vill du skapa minnen för livet?

Natrium byggprojekt

Som du kanske vet är det en planerad flytt till det nya bygget Natri

Nominering till pedagogiska priset

Varje år delar naturvetarsektionen ut ett pris till den mest pedagogiska föreläsare/lektor/handle

Föreningarna är din väg till ett rikare studentliv

På Naturvetarsektionen har vi en lång tradition av både utbildningsbevakande och festfixande föreningar. Vi letar dessutom efter nya engagerade studenter som vill blåsa liv i några av de sektionsföreningar som för tillfället ligger vilande. Tveka inte att höra av dig till oss på natsek om du märker att det saknas en aktiv förening på ditt program eller din institution!

Natsek på instagram

Följ Naturvetarsektionen på instagram så missar du inget kul som är på gång.

@gotanatsek