Hoppa till huvudinnehåll

Utsek inspark HT20

 

 

Välkommen till Pedagogens inspark VT21!

Pedagogens inspark på instagram

Följ @pedagogens_inspark under terminens första veckor så får du löpande information om vad som är på gång.

Vad är en inspark?

Insparken är ett bra och roligt sätt att starta sin studietid på. Det är två veckor som är fyllda med aktiviteter där du får möjlighet att lära känna fler nya studenter, samt möjlighet att lära känna Göteborg och vara med på studiesociala aktiviteter.

I år kommer detta att ske online till en början men om möjlighet ges kommer vi se till att en fysisk inspark sker senare i vår!

Hur deltar jag?

Alla aktiviteter är frivilliga och det finns inga närvarokrav på att delta. En av våra viktigaste regler under insparken är att vi inte tillåter pennalism eller hets. Våra phaddrar som blir era lagledare är väl informerade om det och kommer vara där för att ni ska ha en så rolig inspark som möjligt. Insparken är en superrolig start på studietiden och är ett fantastiskt sätt att träffa nya vänner som också ska börja studera. Alla våra aktiviteter kommer att kunna hittas i vår facebookgrupp!

Insparken startar måndag den 18 januari 2021!

Gå med i den officiella facebookgruppen för Pedagogens Inspark och följ insparkens Instagram för att inte missa någon uppdatering samt få chansen att ställa frågor och se hur insparken tidigare gått till.

Vill du komma i kontakt med de som planerar och ansvarar för Göta studentkårs inspark för Ubildningsvetenskapliga sektionen? Du når dem enklast via sociala medier eller via telefon:

Agnes ”Ivy” Mannberg- 0738911763
Linnea ”Concordia” Csok- 0704904816

 

Varmt välkomna till vårterminen 2021!

Gå med direkt så missar du inget!

*klick*

Extra nyfiken på insparken?

OBS. Peddanpodden är från HT20, men ämnena som tas upp är lika relevanta nu som då!

Exklusivt för dig som ny student har vi skapat en podd som ger dig alla insidertips och information om insparken.

Inför terminsstarten kan det förstås kännas spännande och kul men också lite nervöst och ovisst. Vi har alla varit där, vi minns de tusentals frågor som snurrade runt i huvudet veckorna innan terminen drar igång. Därför har vi samlat massor av nyttig information i poddformat! Vi bad våra phaddrar att dela med sig av sina bästa tips och här är det strålande resultatet. Det snackas inspark, studenthacks, föreningsliv och mycket mer. Enjoy!

Ta del av Peddanpodden!

Lås upp exklusiva medlemsförmåner endast för kårmedlemmar