Hoppa till huvudinnehåll

Humanistens inspark

Välkommen till Humanistens

VT22!

Inspark VT22 blir helt digital. Läs mer här.

Vad innebär en inspark?

Insparken är två veckor fyllda med aktiviteter och annat skoj med start den 17 januari, alltså samma datum som skolstarten. Här får du en bra möjlighet till att lära känna fler nya studenter samt att skaffa nya vänner, kanske för livet?

Du får även chansen att lära känna Göteborg som studentstad och vara med på massor av kul event!

Insparken startar måndag 17 januari 2022!

Generella insparksregler

Alla aktiviteter är frivilliga och det finns inga närvarokrav på att delta i insparken.

Inspark, inte nollning
Vi sätter högt värde på en av insparkens viktigaste regler, att vi inte tillåter pennalism eller hets. Därför är detta en inspark och inte en nollning.

Faddrarna, som alltid kommer att finnas på plats, är väl informerade om detta och kommer vara där för att du ska ha en så rolig inspark som möjligt.

Insparken är en superrolig start på studietiden och ett fantastiskt sätt att träffa nya vänner som också ska börja studera!

Hur deltar jag?

Du som ny student anmäler dig till insparken via appen Orbi, så kommer du automatiskt få upp alla insparkens aktiviteter och hur du anmäler dig till dem. För att få ytterligare information och roliga uppdateringar från insparken kan du även följa Humanistens insparkskonto på instagram.

 

Kontakt

Om du vill komma i kontakt med oss som håller i humanistsektionens inspark vt22 når du oss enklast via instagram eller via telefon:

Anton Andersson 0722177767

Marcus Carlström 0723252821

Tea Stoltz 0709354450

Insparkens faddrar

Faddrarna är vi som anordnat insparken och alltid kommer finnas på plats under aktiviteter. Till oss kan man alltid vända sig med frågor eller annat.

Du kan lätt känna igen oss på våra matchande insparks-hoodies. Ser du oss i skolan så är det bara att haffa tag i oss, vi tycker alltid att det är kul att få prata med dig!

Humanistsektionens föreningar

Vad vore insparken utan all hjälp vi får från våra fantastiska föreningar? Klicka dig vidare och lär känna dem lite bättre!

Lås upp exklusiva medlemsförmåner endast för kårmedlemmar