Hoppa till huvudinnehåll

SG Europa

Studentgrupp Europa är studentgruppen för alla som läser program eller kurser vid Centrum för Europastudier vid Göteborgs universitet. Vi är en del av Göta studentkår, och utser på kårens uppdrag studentrepresentanter till poster som ska fyllas av studenter vid CES. På så vis driver vi studenternas intressen gentemot lärare, CES och andra om sådant som påverkar vår utbildning.

Studentgruppen ordnar även studiesociala arrangemang, såsom fester, resor, sport- och friluftsaktiviteter. Det är alltid något nytt på gång. Om du själv känner att du vill ordna något, antingen för alla vid CES, ellert för din årskurs eller ditt program hjälper vi gärna till. Genom oss kan du äska pengar eller boka lokaler. Du kan också ta hjälp av den erfarenhet som vi aktiva i studentgruppen har.

Vi har studentgruppsmöten ungefär en gång i månaden. Där diskuteras allt som händer som har att göra med studenter vid CES. För att veta när nästa möte kommer att hållas - besök vår Facebook-sida. Där kan du även hitta annan information och hålla kontakt med andra CES-studenter.

Styrelseledamöter 19/20:
Ordförande: Otto Nermo
Vice Ordförande: Max Åkesson
Kassör: Oscar Lindberg
Evenemangsansvariga: Ebba Lundvall & Josefin Ogne
Sociala medier ansvariga: Alva Djäknestam & Hugo Landén

sg europa captain europe