Hoppa till huvudinnehåll
Fest!

Fyllnadsval till posten som Eventansvarig

Är du driven, gillar att jobba självständigt, älskar fest och vill arrangera de fetaste eventen i vår? Sök då posten som eventansvarig! 
Heltidsuppdraget som eventansvarig är nu vakant och ska fyllas,. Vi söker därför efter nästa talang som kan axla rollen som ansvarig för att se till att alla våra medlemmar har den bästa möjliga studietiden. 

Vissa event under våren har redan kommit en bit i planeringen, bland dessa finns en standup-kväll på Studenternas hus, det traditionsenliga Valborgsfirandet samt firandet av Göta studentkårs tioårsjubileum. Utöver dessa har du fria tyglar att arrangera så många event du vill, stora som små.

Du ska även vara med och samordna Insparken till hösten och se till att alla våra fem sektioner har lika goda förutsättningar att välkomna alla studenter till universitetet . Varför inte se till att fixa en stor gemensam insparksfest? Möjligheterna är oändliga!

Du sitter även med som ledamot i Kårstyrelsen som beslutar över kårens dagliga verksamhet så du är inte utan möjligheten att påverka organisationen i den riktning du vill att den ska gå. 

Känner du att du hade varit perfekft till posten som eventansvarig så vill vi att du skickar ett mejl till Göta studentkårs valberedning på valberedning@gota.gu.se. Sista datumet att söka är den 2 mars 2020. 

För att kunna söka uppdraget måste du vara medlem i Göta studentkår. 

OBS! Mandatperioden för posten är nuvarande verksamhetsår, 2019/2020. Mandatperioden tar slut den 30 juni 2020.
 

Fler nyheter