Hoppa till huvudinnehåll
Inspire Logga

Var en del av INSPIRE 2021, Göteborgs kanske bästa arbetsmarknadsmässa för studenter.

Nu söker vi dig som är intresserad att vara en del av Göta studentkårs arbetsmarknadsmässa, INSPIRE 2021. INSPIRE är en arbetsmarknadsmässa anordnad av studenter för studenter och företag.

 

Vi söker dig som vill:

-          Vara projektledare. Som projektledare har du huvuduppdraget att leda hela projektet samt hantera och leda teamet runt arbetsmarknadsmässa under hela projektets gång.

-          Vara en del av PR- (Public Relations) och marknadsgruppen vars ansvar är att marknadsföra mässan och engagera studenter vid fakulteten att besöka event.

-          Vara en del av Logistikgruppen vars huvudsakliga uppgift är att ha hand om mässarenan, catering, koordinera volontärer och samordna evenemanget före, under och efter mässdagen.

-          Vara en del av Utställargruppen vars huvudsyfte är att bjuda in potentiella utställare, söka efter sponsorer till mässan samt planera workshops och seminarier i samband med mässan.

 

Du kan läsa mer om respektive uppdrag nedan.

Uppdragsbeskrivning för Projektledare

Uppdragsbeskrivning för Logistikgruppen

Uppdragsbeskrivning för PR- och marknadsföringsgruppen

Uppdragsbeskrivning för Utställargruppen

 

Anmäl ditt intresse via formuläret på länken. Ingen tidigare erfarenhet krävs. Som del av projektgruppen får du genom hela projektet stöd och relevant utbildning för att kunna genomföra arbetet.

Vi kommer kalla alla kandidater till intervju löpande.

Vid frågor kontakta inspire@gota.gu.se


Anmäl dig här!

Fler nyheter