Hoppa till huvudinnehåll
Göta studentkår informerar utanför kontoret

Veckorapport v.10 och 11

Nya studentrepresentanter 
Humanistsektionen har tillsatt ett nytt studenthuvudarbetsmiljöombud samt ett studentarbetsmiljöombud (SAMO) på institutionen för litteratur idéhitoria och religion. Nu finns det SAMO på hälften av institutionerna. Det saknas ombud på institutionen för svenska språket, institutionen för filosofi, idéhistoria och religion samt institutionen för historiska studier. Om du är intresserad av posten eller vill veta mer är du välkommen att mejla: humsek@gota.gu.se

Planeringsmöte för invigningen av humanisten 
Sektionsordförande är med i planeringsgruppen för invigningen av humanisten som planeras äga rum 24 april. Under mötet fastställdes programmet för invigningsceremonin. 

GUS styrelsemöte
Under vecka 11 hölls Göteborgs universitets studentkårers (GUS) fjärde styrelsemöte. Sektionsordförande är ledamot i GUS styrelse och närvarade vid mötet där det besluades  att ge ansvarsfrihet till spionens styrelse för verksamhetsåret 2019 och att utlysa fyllnadsval till styrelsen för 2020.   

Besöksdagen
Den 10:e mars var det dags för universitetets årliga besöksdag som ägde rum på Humanisten. Humanistsektionen vara på plats under dagen  med ett informationsbord där vi bjöd på kaffe och pratade med blivande studenter. 

Information om covid-19
Göta studentkår har beslutat att stänga receptionen och samtliga sektionskontor på grund av smittspridningen av covid-19. Verksamheten fortsätter som vanligt och sektionsordförande finns tillgänglig via e-post och telefon. Sektionsordförande har varit på ett möte med fakulteten där det bekräftades att en stor del av undervisningen kommer flyttas om eller ske digitalt. Håll dig uppdaterad om covid-19 och läs mer om hur det påverkar dina studier på studentportalen: https://studentportal.gu.se/coronaviruset?skipSSOCheck=true

Fler nyheter