Medlemsförmåner

Genom att vara kårmedlem visar du inte bara ditt stöd för studentinflytandet, du får även tillgång till våra medlemsförmåner. Läs mer nedan.

 

Mecenat

Mecenatkortet ger dig mängder med studentrabatter och fungerar dessutom som ditt medlemskapsbevis för studentkåren. Ladda ned Mecenatappen till din telefon så har du alltid tillgång till aktuella rabatter. Kortet i appen får en Göta-logga när du blir medlem.

O'Learys Järntorget

På O'Learys Järntorget kan du som är medlem i Göta studentkår äta, dricka och spela bowling / shuffleboard till extremt studentvänliga priser varje måndag! Läs mer här >>

Dessutom erhåller du 15 % rabatt på alkoholfri dryck, mat och aktiviteter alla dagar i veckan.

Studenthäftet

Studenthäftet är fullt av rabatter på caféer och lunchrestauranger i centrala Göteborg där du som student rör dig. Dessutom finns det rabatter på klädbutiker, sportaffärer och olika prova-påerbjudanden på gym och andra träningsaktiviteter. Som medlem i Göta studentkår får du häftet helt gratis. Fick du inte ett häfte när du blev medlem är det bara att besöka vår expedition på Studenternas hus, Götabergsgatan 17 och hämta ut ett. Glöm inte kårlegitimation! 

SGS studentbostäder

Som ny medlem i Göta studentkår får du 3 månders extra kötid hos SGS studentbostäder. Därefter får du 1 månads extra kötid för varje termin som du du är medlem.

Göteborgs stadsteater

Göta studentkår tillhandahåller gratisbiljetter till utvalda föreställningar och förhandsvisningar på Göteborgs stadsteater. Håll utkik på hemsidan eller facebook när nästa föreställning ges. Som medlem behöver du bara anmäla dig för en biljett när det är dags! Antalet biljetter är begränsat, så först till kvarn gäller.

Folkteatern

På utvalda föreställningar under året går du som är medlem i Göta studentkår gratis på Folkteatern. Håll utkik efter aktuella erbjudanden på hemsidan och vår facebook!

Länsförsäkringar

Länsförsäkringar erbjuder helårsmedlemmar i Göta studentkår 200 kronor i rabatt första året. Med andra ord, du får medlemsavgiften tillbaka direkt! Läs mer på länsförsäkringars hemsida

Fysiken

Fysiken är Göteborgs studenters träningscenter! Med tre anläggningar har Fysiken Göteborgs största träningsutbud, du kan träna gym, gruppträning, klättring och bollsport.

Få kåravgiften tillbaka: Fysiken erbjuder dig som är kårmedlem 100:- rabatt på studentpriset när du köper årskort på Fysiken!

Gäller mot uppvisande av kårlegitimation.

Läs mer om erbjudandet på Fysikens hemsida!

Folkuniversitetet

Folkuniversitetet erbjuder 20% rabatt på alla sina kurser till dig som är medlem i Göta studentkår! Varför inte läsa en kvällskurs i excel eller fotografi? Gäller mot uppvisande av kårlegitimation och ej längre utbildningar. Om du är förtroendevald av Göta studentkår kan du, i mån av plats, gå folkuniversitetets kurser gratis! För mer information kontakta vice.soc@gota.gu.se

Chalmers studentbostäder

Chalmers studentbostäder är en av Göteborgs två stora studentbostadsstiftelser. För att få bo hos Chalmers studentbostäder krävs medlemskap i någon av studentkårerna vid Chalmers eller Göteborgs universitet.

Rabatterade priser på aktiviteter

Rabatterade priser på Göta studentkårs aktiviteter såsom föreläsningar, utbildningar, spex och sittningar. Du får snabbt tillbaka din medlemsavgift! 

Rabatterade priser på studiemateriel

På Göta studentkårs expedition (Götabergsgatan 17) kan du köpa studiemateriel. Medlemmar i Göta studentkår handlar till rabatterat pris. Här hittar du allt som behövs till plugget! Block, pennor, post-it, tygmärken med mera.

Möjlighet att påverka och information

Som medlem kan du påverka kårens verksamhet.  Lättast kan du påverka genom att hälsa på närmaste sektion och ge dem förslag på efterfrågade aktiviteter eller erbjuda sig att hjälpa till. En annan väg att påverka är som ledamot i fullmäktige (Göta studentkårs högsta beslutande organ) eller inte minst genom att rösta i kårvalet på vilka som ska sitta i fullmäktige.

Du får medlemsmejl med aktuella nyheter om allt som händer på din sektion. Mejlen kommer en gång i månaden. Har du inte fått något mejl? Då har vi nog inte din mejladress. Kontakta kommunikation@gota.gu.se

BLI MEDLEM I GÖTA STUDENTKÅR

Bli medlem snabbt och enkelt via Medlemsportalen >>