Hoppa till huvudinnehåll

Medlemsförmåner

Medlemsförmåner

Att vara medlem i studentkåren är förstås viktigt. Men det är också rätt gött med tanke på vad man får!

 

Medlemspriser
Medlemspriser

Medlemmar får alltid rejäla rabatter på entrépris och biljetter till våra event. Ibland är dessa till och med helt exklusiva för medlemmar! 

Möjligheter
Möjligheter

Du får en unik möjlighet att engagera dig under din studietid, både i din utbildning och i frågor som rör allt från arbetsmarknad till fester och annat kul! 

En studietid att minnas
En studietid att minnas

Vi är Göta studentkår tillsammans. Många av de fördelar vi idag tar för givet på universitetet hade vi aldrig löst utan varandra.

Din röst är viktig. Genom oss hörs den.

Studentkårens legitimitet växer med varje ny medlem. Ju fler vi är, desto starkare hörs vår röst. 

Alla medlemsförmåner

O'Learys Järntorget

På måndagar har vi fantastiska priser på mat och dryck, PLUS fria aktiviteter som shuffle board, bowling och karaoke. Hela veckorna åtnjuter Göta studentkårs medlemmar dessutom studentvänliga 15 % på mat, alkoholfri dryck och aktiviteter.

AW-konceptet är klart att utnyttja, vi ses där!

 

YAKI-DA

Välkommen till Göteborgs hetaste nattklubb! Vi är glada att kunna presentera ytterligare en medlemsförmån, Yaki-Da! Som medlem av Göta studentkår har du din biljett säkrad till festens epicentrum varje onsdag.

Det bästa av allt, inträdet är helt kostnadsfritt fram till klockan 23:30 för dig som är 20 år fyllda.

Vi ses där!

 

Sing Sing Kungsgatan

Är du redo för att bli hes av glädje? Välkommen till studentkaraoke på Sing Sing Kungsgatan! Varje torsdag har vi fantastiska priser på mat och dryck, PLUS fri karaoke vid köp av mat och dryck.

Hela veckan åtnjuter Göta studentkårs medlemmar dessutom studentvänliga 15 % på mat, alkoholfri dryck och karaoke.

Vi ses där!

 

Göteborgs Stadsteater

Verkar alla dina klasskompisar mer allmänbildade och kulturellt utvecklade än du? Lugn, genom medlemskap i Göta studentkår får du tillgång till gratis biljetter och förhandsvisningar på Göteborgs stadsteater! Du kommer börja citera Shakespeare på nolltid.

 

Classic Bowl Göteborg

Som student och medlem i Göta studentkår får du 30% rabatt på aktiviteter som bowling, shuffleboard och dart varje dag i veckan! Förutom detta får du även 30% rabatt på pubens meny, inklusive pizza och hamburgare, samt fantastiska studentpriser på utvalda drycker. Identifiera dig genom Mecenat-appen.

Bli medlem redan idag för att ta del av alla dessa förmånliga priser och roliga aktiviteter hos Classic Bowl!

 

Mecenat

Mängder av studentrabatter och medlemskapsbeviset för Göta i en och samma app! Ladda ned Mecenatappen så gör du studentlivet 1000 gånger enklare för dig själv.

 

SGS Studentbostäder

Oj, vad hände där? Jo, det var du som fick tre extra månader i SGS bostadskö i samband med att du blev medlem i Göta studentkår.

Observera att SGS Studentbostäder endast registrerar nya medlemmar två gånger om året, 1:a april och 1:a november. Du måste vara medlem per 1 mars alternativt 1 oktober för att kunna få din extra kötid registrerad. För frågor eller funderingar vänligen kontakta SGS Studentbostäder här.

 

 

Fysiken

Fysiken har anläggningar i närheten av flera av de stora studentbostadsområdena i Göteborg. Prova på att träna under någon av våra gratis-tillfällen för medlemmar under terminen eller skaffa ett årskort och få medlemskapet hos Fysiken gratis!

 

BIVAC

Måndag till torsdag bjuder på extra glädje för Göta-medlemmar! Njut av 2 extra timmar "Happy Hour" och sänkta priser i baren. Vanlig "Happy Hour" pågår från 17:00 till 19:00 men som medlem i Göta studentkår sträcker sig din "Happy Hour" ända fram till 21:00. Och som om det inte vore nog, erbjuds du även rabatterade matalternativ!

Identifiera dig genom Mecenat-appen och giltig legitimation.

 

Folkuniversitetet

Medlemmar i Göta studentkår får 20 % rabatt på alla kurser vid Folkuniversitetet! Perfekt för dig som skrivit ”kan arbeta i Excel” på cv:t och nu faktiskt behöver lära dig hur det fungerar, vill bättra på foto-skillsen eller funderar på att odla lite bin.

 

Kappa Bar

Varje tisdag får du som medlem i Göta studentkår 20% rabatt på mat och alkoholfria drycker. Dessutom har du möjlighet att delta på studentkvällar där Göta studentkårs föreningar arrangerar quiz, turneringar och andra spännande aktiviteter! Studentkvällar arrangeras en gång i månaden. Slutligen, som medlem har du naturligtvis möjlighet att spela valfritt spel gratis varje tisdag. Varmt välkommen!

Identifiera dig genom Mecenat-appen och giltig legitimation.