Hoppa till huvudinnehåll

Medlemsförmåner

Medlemsförmåner

Att vara medlem i studentkåren är viktigt. Men det är också rätt gött med tanke på vad man får!

Medlemspriser
Medlemspriser

Medlemmar får alltid rejäla rabatter på entrépris och biljetter till våra event. Ibland är dessa till och med helt exklusiva för medlemmar! 

Möjligheter
Möjligheter

Du får en unik möjlighet att engagera dig under din studietid, både i din utbildning och i frågor som rör allt från arbetsmarknad till fester och annat kul! 

En studietid att minnas
En studietid att minnas

Vi är Göta studentkår tillsammans. Många av de fördelar vi idag tar för givet på universitetet hade vi aldrig löst utan varandra.

Din röst är viktig. Genom oss hörs den.

Studentkårens legitimitet växer med varje ny medlem. Ju fler vi är, desto starkare hörs vår röst. 

Alla medlemsförmåner

O'Learys Järntorget

På måndagar har vi fantastiska priser på mat och dryck, PLUS fria aktiviteter som shuffle board, bowling och karaoke. Hela veckorna åtnjuter Göta studentkårs medlemmar dessutom studentvänliga 15 % på mat, alkoholfri dryck och aktiviteter.

AW-konceptet är klart att utnyttja, vi ses där!

 

Fysiken

Fysiken har anläggningar i närheten av flera av de stora studentbostadsområdena i Göteborg. Prova på att träna under någon av våra gratis-tillfällen för medlemmar under terminen eller skaffa ett årskort och få medlemskapet hos Fysiken gratis!

 

Folkuniversitetet

Medlemmar i Göta studentkår får 20 % rabatt på alla kurser vid Folkuniversitetet! Perfekt för dig som skrivit ”kan arbeta i Excel” på cv:t och nu faktiskt behöver lära dig hur det fungerar, vill bättra på foto-skillsen eller funderar på att odla lite bin.

 

Mecenat

Mängder av studentrabatter och medlemskapsbeviset för Göta i en och samma app! Ladda ned Mecenatappen så gör du studentlivet 1000 gånger enklare för dig själv.

 

WeStudents / Studenthäftet

Som medlem får du tillgång till det näst intill heliga Studenthäftet. Häftet ger dig 2för1 eller 50 %-erbjudanden i massor av butiker, restauranger, kaféer och aktiviteter runt om i hela Göteborg! Hämta ut ditt häfte på sektionskontoret eller på Studenternas hus. De flesta av rabatterna finns också i WeStudents-appen 

 

Göteborgs Stadsteater

Verkar alla dina klasskompisar mer allmänbildade och kulturellt utvecklade än du? Lugn, genom medlemskap i Göta studentkår får du tillgång till gratis biljetter och förhandsvisningar på Göteborgs stadsteater! Du kommer börja citera Shakespeare på nolltid.

 

SGS Studentbostäder

Oj, vad hände där? Jo, det var du som fick tre extra månader i SGS bostadskö i samband med att du blev medlem i Göta studentkår. Fortsätt vara medlem, så fixar vi en månad till per termin!

Observera att det kan ta upp till två veckor innan dina ködagar blir registrerade och syns på ditt SGS-konto efter att du har blivit medlem. 

 

Avidnote

Avidnote är en app som möjliggör för studenter och forskare att organisera allt textmaterial på ett effektivt sätt online. Exempelvis kursmaterial, dokument, artiklar, rapporter och föreläsningsslides. Allt sker digitalt, där dina anteckningar och uppladdade dokument placeras jämsides.

Du som är medlem i Göta studentkår får nu premiumversionen av Avidnote helt gratis! (ordinarie pris ca. 2000 kr/år)

För att ta del av erbjudandet använder du koden: GU

 

Sing Sing Majorna

Är du redo för att bli hes av glädje? Välkommen till studentkaraoke på Sing Sing Majorna! Varje onsdag & torsdag får du som är medlem i Göta Studentkår 50% rabatt på all karaoke, oavsett om det är en, två eller tre timmar. Varför inte boka in ett sångpass redan nu?

Dessutom erbjuds även studentpriser i bistron:

Öl 49kr | Vin 59kr | Cider 59kr

Självklart ges även möjligheten till mat! Köpa en "halv bahn mi", en streetfood inspirerad vietnamesisk baguette för 60kr, vilket normalt kostar 99kr.

Bokas endast via mejlen (boka@singsinggbg.se) eller chansa på drop-in i mån av plats. Erbjudandet gäller 1 timme per person och kväll.