Hoppa till huvudinnehåll
  • Välkommen till
    IT-sektionen!
Styrelsen

Styrelsen

IT-sektionen

Ordförande Thor Axell

itsek@gota.gu.se
Discord: Thor Axell#7888
Instagram: gota_itsec
Messenger: Thor Axell

Välkommen till oss!

Här arbetar vi med utbildningsbevakning, arbetsmiljö och studiesociala frågor. Det betyder att vi tillsätter studentrepresentanter på IT-fakulteten, både på institutions- och fakultetsnivå. Vi finns här för att ta emot problem och förslag till förbättringar från studenter och skapar fantastiska evenemang!

IT-sektionen och våra sektionsföreningar, som arbetar lokalt vid olika utbildningsprogram, arbetar ständigt för att du och alla andra studenter på IT-fakulteten vid Göteborgs universitet ska få en högkvalitativ utbildning och ha det roligt vid sidan av studierna!

Vill du veta mer om vilka sektionsföreningar som finns där du läser? Scrolla ner så hittar du länkar till alla aktiva föreningar! Saknar du en sektionsförening för det du studerar? Vi hjälper dig gärna med att starta upp en. Alla är självklart välkomna att delta och engagera sig!

Du hittar oss på våning 4 i Patriciahuset, i student lounge. Boka gärna in en tid!

Har du frågor eller vill veta mer? Kontakta oss gärna!

I fokus

Välkommen till IT-sektionens Inspark HT20!

IT-sektionens inspark riktar sig till alla studenter som ska börja läsa ett program eller en kurs

Föreningarna är din väg till ett rikare studentliv

På IT-sektionen finns två sexmästerier och sektionsföreningar som riktar sig specifikt till de olika programmen. Vill du hitta på kul grejer med ditt program men ser att det inte finns någon förening? Då är det dags att skapa en! Kontakta oss på itsek@gota.gu.se så hjälper vi dig!

IT-sek på instagram

Följ IT-sektionen på instagram så missar du inget kul som är på gång.

@gota_itsec