Skip to main content
Varmt välkommen

Höstterminen 2023

Varmt välkommen till en ny termin vid Göteborgs universitet och framför allt till Göta studentkår! Vi är otroligt glada att få välkomna dig till vår universitetsgemenskap. Oavsett om du är en helt ny student som just påbörjat din akademiska resa eller om du är en erfaren studerande som återvänder till campus med förnyad entusiasm, är vi glada att välkomna dig till vår gemenskap.

Göta studentkår är en viktig del av din studieupplevelse. Vi strävar efter att skapa en inkluderande och levande studentgemenskap där du kan engagera dig, växa och utvecklas. Våra engagerade medlemmar och volontärer arbetar hårt för att anordna evenemang, aktiviteter och mötesplatser som berikar din tid som student. Oavsett om du är intresserad av studentpolitik, kultur eller bara vill träffa nya vänner, så finns det något för dig här.

Dessutom anordnar vi varje terminsstart en skräddarsydd Inspark för att välkomna just dig. Det är en serie av event designade för att du ska lära känna andra studenter, faddrar och kåren, och på så sätt få en fantastisk start på din studietid! Du kan läsa mer om insparken här.

Vi ser fram emot att få lära känna dig, att höra dina tankar och idéer, och att vara en del av din studieresa. Ta chansen att utforska, att utmana dig själv och att skapa minnen som kommer vara med dig för resten av livet.

Välkommen till Göteborgs universitet och välkommen till Göta studentkår – här hör du hemma!