Hoppa till huvudinnehåll
kläder

Klädbytardag på Studenternas hus.

Dags att rensa garderoben inför hösten?

Nu ger vi på Göta studentkår dig chansen att bli av med kläder som du inte längre använder och samtidigt kunna hitta något nytt att fylla garderoben med på ett hållbart sätt.

Välkommen till Götas klädbytardag!

Följ facebookeventet för löpande info

När? 30 september 2020 16-19
Var? Studenternas hus, Götabergsgatan 17

Under 28-29 september kl 9-16 har du möjlighet att lämna in klädesplagg till oss på Studenternas hus. Klädesplaggen ska vara HELA och RENA (alltså tvättade innan). 

För att lämna kläder

Gå in i Studenternas hus, och in i Stora Hallen. Följ trappan upp till vänster (samma som om du ska upp till Campusbokhandeln). När du kommit upp till trappan finns en dörr till vänster märkt med Göta studentkår. Ring på och anmäl att du vill lämna kläder inför klädbytardagen.

Vid inlämning av kläder får du biljetter som du på Klädbytardagen kan byta till nya kläder (1 plagg = 1 biljett). Du kan max få fem biljetter, oavsett hur många kläder du lämnar in. Kläderna som blir över kommer vi att skänka till välgörenhet.

På onsdagen den 30 september är själva klädbytardagen, då kan du använda dina biljetter för att byta till dig nya plagg att fylla garderoben med. Vem vet, du kanske hittar ditt nya favoritplagg?

För dig som undrar så är svaret ja, det kommer finnas kaffe på plats!

För dig som är Götamedlem kommer inträdet att vara gratis. Medlemskapet visas med Mecenatkortet, så se till att ha det nedladdat eller tillgängligt på annat sätt. För dig som inte är medlem är inträdet 30 kr. Det går självklart att bli medlem på plats eller genom att följa länken https://medlem.gotastudentkar.se/.

VIKTIG CORONA-INFO

Eventet kommer att vara corona-anpassat då det inte får vara fler än 50 personer i lokalen samtidigt. Det kommer att finnas handsprit och alla uppmuntras att sprita händerna innan de tar på kläderna.

IGEN, ALLA PLAGG MÅSTE VARA HELA OCH RENA!

Etiketter