Hoppa till huvudinnehåll
bambabladet

Bambabladet har startat!

Nu börjar äntligen de senaste månadernas arbete i skuggan ge sina frukter. Jag har med denna nyhet glädjen att presentera Utseks nyaste förening, Bambabladet.

Bambabladet är en tidningsförening, som syftar till att skapa en arena för nyheter, debatt och repliker angående utbildningsfrågor på Utbildningsvetenskapliga sektionen. Redaktionen kommer att arbeta sömnlöst för att se till att tidningen är tillgänglig att läsa för alla som är eller inte är intresserade. Men förutom att läsa tidningen kommer det även vara möjligt att skicka in debattartiklar och repliker till tidningen, allt för att skapa ett sunt men aktivt debattklimat för alla studenter vid Utbildningsvetenskapliga fakulteten. Vill du skicka in en artikel? Gå in på Bambabladets hemsida!

Bambabladet kommer även att starta en kampanj för att komma igång. Du hittar all info du behöver genom att följa tidningen på sociala medier. Vill du vara med i detta viktiga och spännande arbete? Bambabladet är för närvarande i en rekryteringsprocess, och vill ha med dig. Är du intresserad? Skicka iväg ett mail eller skriv till dem på Instagram.

På bilden ser du styrelsen för Bambabladet. Från vänster: Mihajlo Kimovski (medieansvarig), Tom Holtorf (ordförande), Inez Holst (vice ordförande och kassör) och Emelie Kjellerstedt (sekreterare).

Fler nyheter