Hoppa till huvudinnehåll
Människor i park

Fyllnadsval till utbildningsbevakningansvarig

Uppdraget som utbildningsansvarig är kanske ett av studentkårens viktigaste. Som utbildningsbevakningsansvarig kommer du ha det yttersta ansvaret för att koordinera, administrera och hantera studentrepresentanter.

På central nivå är du operativt engagerad i att driva utbildningsbevakningsfrågor, medan du på sektionsnivå arbetar stöttande och rådgivande för att arbetet ska flyta på i respektive sektion. Du samlar via studentrepresentanterna in viktiga frågor från universitetets alla råd och beslutsfattande organ; följer upp hur dessa frågor behandlas och vad vi, inom ramen för studentkårens uppdrag, har för möjligheter att påverka. Mer ingående beskrivning av uppdraget finner du här.

Allt är dock inte administration, koordinering och studentrepresentanter... Du kommer jobba med ett härligt gäng som alla dra i samma riktning! Vid sidan av uppdraget kommer det också finnas möjligheter att delta och engagera sig olika evenemang och teambuilding aktiviteter. 

Från och med 2022-12-07 fram till och med 2023-01-23 går det bra att nominera dig själv eller någon annan till uppdraget.

Fler nyheter