Hoppa till huvudinnehåll
Al Pitcher Kirsty Armstrong och Carin Sollenberg

Göta Comedy Club på Studenternas hus

Den första april är det dags för Göta Comedy Club. Med tre toppkomiker på scen, valfri dryck i baren och fullsatt i bänkarna kan vi äntligen känna att vissa saker är på väg att bli så som de ska vara!

Göta Comedy Club arrangeras för tredje gången på Studenternas hus. Senast det begav sig fanns dock ingen publik på plats, utan Tina Bergérus, Matilda Wildmark och Niklas Andersson levererade framför kamerorna som live-streamade eventet på YouTube.

Men nu är tiden för krångel, plan B och digitala event över och vi kan återigen ställa till med stort kalas på Studenternas hus, så som det ska vara!

Vad: Göta Comedy Club, stand-up med Sveriges roligaste komiker!
Var: Studenternas hus, Götabergsgatan 17
När: 1 april, insläpp från 19.00
Biljetter: Släpps via Orbi tisdagen den 8 mars 

Eventet är exklusivt för medlemmar i alla studentkårer vid Göteborgs universitet. Vi välkomnar alltså medlemmar från Göta studentkår, SAKS, Konstkåren och HHGS. Tag med giltigt kårleg, vi kollar i dörren.

Biljetter via Orbi
Biljetterna till Comedy Club köps endast via Orbi. För att klicka på länken nedan behöver du vara på en telefon och ha Orbi-appen installerad.

Du laddar ner Orbi för android här och för iOS här.

 

Köp din biljett nu

 

Medverkande komiker

 

Carin Sollenberg

Carin Sollenberg

Först ut har vi äran att presentera Carin Sollenberg!

Med sin finurliga, vulgära humor och totala avsaknad av integritet har hon charmat publiken från norr till söder. Eller ja, kanske inte norr. Men från RAW till Norra Brunn och runt om i landet.

Driver standup-klubb och har podden Tack för insläpp.


Carin kommer öppna Göta Comedy Club den 1 april på Studenternas hus. 

Kirsty Armstrong

Kirsty Armstrong

Låt oss presentera kvällens andra komiker, Kirsty Armstrong!

Big Brother-programledaren, poddaren och komikern Kirsty Armstrong blev nominerad till årets kvinnliga komiker på Svenska ståupp-galan 2020.

Hennes Instagram-konto har nästan tio tusen följare där hon gärna delar med sig av alla möjliga roligheter.

Driver Roastpodden tillsammans med komikern Thomas Eriksson.

Al Pitcher

Al Pitcher

 

Låt oss presentera kvällens huvudakt, Al Pitcher!

Al Pitcher är född i England, uppvuxen på Nya Zeeland och startade sin standup-karriär i London 1999. Han flyttade till Sverige 2010 och blev snabbt ett stort namn på den svenska humorscenen, redan 2011 vann han “Bästa manliga komiker” på Svenska Humorgalan.

2012 turnerade han med den utsålda föreställningen “Fika Tour” som följdes upp av turnésuccérna “Påtår” 2013 och “Näämen it's Al Pitcher Tour” 2014-2015.

Al Pitcher är engelsmannen som har fått svenskar att skratta åt Sverige. Hans hyllade stand-up show “Fy fan Sverige” visades på SVT och har sedan dess streamats på SVT Play över en miljon gånger innan den plockades upp av Netflix.

Även uppföljaren “Sverige Syndrome”, som visades på SVT Play, blev en framgångsrik Sverigeturné som ledde till utsålda föreställningar i New York, London, Köpenhamn och Amsterdam.

Efter osäkerheterna och restriktionerna kring pandemin är det äntligen bestämt att hans nya “My Happy Place” intar Sveriges arenor och konserthus under våren 2022.

 

Line-upen är komplett, biljetter finns i Orbi, vi ses den 1 april!

 

 

Fler nyheter