Hoppa till huvudinnehåll
inspark vt22

Inspark VT22 - snart smäller det!

Nästa inspark närmar sig med stormsteg. Det är dags för oss att välkomna vårens nya studenter hit till oss på samsek och det betyder bara en sak - INSPARK!
Under vt22 har följande fem föreningar en inspark: Politeia, Psykrådet, Helianthus, Demos och Gaudium.
Föreningarna letar för fullt efter nya faddrar till insparken, det har du säkert sett på deras sociala medier - har du missat din förenings rop efter faddrar? In och läs om det på din förenings instagram/facebook på direkten!

Varför ska jag bli fadder?

För att det är dunderkul såklart! du får träffa massor med nytt folk, hålla i kul event, visa upp göteborg som studentstad och göra någons studietid så himla mycket bättre. Dessutom får du en slirig hoodie och en tacksittning för besväret.

Fadderutbildning inför vt22

så VI BEHÖVER DIG! Kom på fadderutbildning i Dragonen, sprängkullsgatan 19, kl 17.30 de 6/12. Utbildningen är obligatorisk för dig som ska faddra och kommer vara enda tillfället som utbildningen ges inför vårinsparken! Även om du gått utbildningen tidigare måste du ta den igen för att få vara fadder! Så missa för bövelen inte detta! All info om utbildningen hittar du i appen Orbi!
Utan dig blir det ingen inspark!

Fler nyheter