Hoppa till huvudinnehåll
Månadens medlem

Månadens medlem är tillbaka på Instagram!

Göta studentkår hade inte varit så mycket om det inte vore för alla fantastiska eldsjälar som aktivt jobbar för ett bättre studieliv.

Därför är det nu dags att lyfta dessa eldsjälar till skyarna och hylla dem för det arbete de gör för oss andra. Vi börjar, från och med november, att lyfta en medlem i månaden som gjort det där lilla extra för att förgylla studietiden.

Varje månad kommer vi avslöja vem som blivit månadens medlem på vår Instagram och lyfta deras insats.

Vem kan bli månadens medlem?

Månadens medlem kan vem som helst bli som är medlem i kåren! Vederbörande kanske har gjort något, stort eller litet, för att förbättra studiesituationen för sig själv och sina medstudenter. Det kan vara en exceptionellt bra fadder, en studentrepresentant som alltid krigar för studenternas rättigheter, eller hjälten med miljön i fokus som ser till att det finns tillräckligt med återvinningsmöjligheter på campus. Oavsett vem du är och vad du har gjort kan du bli månadens medlem!

Hur blir man månadens medlem?

Vi behöver din hjälp! Nominera någon som du anser förtjänar utmärkelsen att bli månadens medlem. Nomineringsformuläret hittar du här och det tar mindre än en minut att nominera någon.

Hjälp oss hylla och peppa varandra!

Fler nyheter