Hoppa till huvudinnehåll
event lights

Skapa eget event!

Vi i naturvetarsektionens styrelse har lyssnat på medlemsenkäten som genomfördes den senaste tiden. Vi vill därmed öppna 
för att göra naturvetarsektionen mer tillgängligt för er studenter som läser på naturvetarfakulteten ett steg i taget.

Är du student vid naturvetarfakulteten? Är du medlem i Göta studentkår? Har du ett intresse för att skapa specifika event men inte orkar med allt annat? Nu vill vi i naturvetarsektionen bjuda in dig som student, en grupp studenter eller förening, att med hjälp av sektionen skapa ett event av egen önskan. Vill du arrangera en sittning eller hålla i något med specifikt intresse som schack-event, stickning eller vad nu ditt hjärta behagar så vill vi nu ge dig möjligheten till att göra detta.

Självfallet kommer eventet att bedömas för att ligga inom rimliga gränser till vad som är möjligt, men vi kommer att hjälpa dig så gott vi kan för att förverkliga ditt event.

Kom dock ihåg att eventet skall vara öppet för alla studenter på naturvetarsektionen och inte enbart för personer inom en viss grupp.

För att anmäla intresse för att hålla ett event eller om du har frågor kring vad detta innebär så rekommenderar jag att skriva till oss på naturvetarsektionen i Göta studentkår.

Du kan kontakta oss via mejl på natsek@gota.gu.se, Facebook eller Instagram.

Skriv gärna ner i din ansökan:

  • Vem personen/personerna/föreningen är
  • Namn på eventet
  • Kort förklaring på vad eventet innebär
Etiketter

Fler nyheter