Hoppa till huvudinnehåll
ht22

Välkommen till HT22!

Varmt välkommen till en ny termin vid Göteborgs universitet och framför allt till Göta studentkår!

Oavsett om du påbörjar dina universitetsstudier och ditt liv som student för första gången eller om du redan är gammal i gamet vill vi passa på att skicka just dig ett extra varmt välkomnande till höstterminen 2022.

Äntligen är vi tillbaka till vår ordinarie verksamhet, ja, ungefär som den såg ut innan pandemin faktiskt. Det ska bli så himla kul att få träffa alla fysiskt, och köra på med alla roliga evenemang vi har planerat inför det här läsåret. Dessutom har vi valt att fokusera extra mycket på politiskt påverkansarbete i år, så var beredd att tycka till!

Att studera är ett stort och viktigt beslut. Vad har du givit dig in på egentligen?

Som ny student kommer du att få lära känna mängder av andra som precis som du tar sin första trevande steg i universitetsvärlden. Har du redan lite högskolepoäng under bältet? Snyggt, dig kommer folk vilja vara kompis med!

Möjligheten att lära känna varandra börjar NU, med start i Insparken.

Göta studentkår arrangerar varje terminsstart en Inspark skräddarsydd för välkomnandet av just dig. Mängder av event anpassade för att du ska lära känna andra studenter, faddrar och kåren för att således få en bra start på studietiden! Grabba tag i kursboken, ta en klunk av den där islatten du köpt med studentrabatt och packa matlådan FÖR NU KÖR VI.

Välkommen in in värmen!

Fler nyheter